Wandelweekendje rond Arnhem: minivakanties in Nederland Wandelweekendje rond Arnhem: minivakanties in Nederland
Wandelweekendje rond Arnhem: minivakanties in Nederland Wandelweekendje rond Arnhem: minivakanties in Nederland

Wandelweekendje rond Arnhem: minivakanties in Nederland

Rond de mooie Gelderse stad Arnhem op de Veluwe kun je prachtig wandelen. De mooiste wandelingen van Nederland heb ik er gemaakt. Ideale uitvalbasis voor een wandelweekendje weg. Drie wandeltips en de beste hotels in en rond Arnhem op een rij.

NS-wandeling Hemelse Berg | Oosterbeek - Arnhem

NS-wandeling Hemelse Berg

Schitterende en gevarieerde wandeltocht van Oosterbeek naar Arnhem! Je wandelt door de heuvelachtige bossen van de Veluwe. Snelstromende beekjes, oeroude bossen en magnifieke uitzichten over Rijn en Arnhem.

Bekijk deze wandeling >>

Trage Tocht Arnhem

Je wandelt door de prachtige omgeving ten noorden van Arnhem. Op je pad vind je het schitterende Park Sonsbeek, de superromantische Groene Bedstee en een aantal heerlijke landgoederen.

Bekijk deze wandeling >>

NS-wandeling Warnsborn

Je loopt over het mooie landgoed Warnsborn, langs de romantische Wodanseiken en de Airborne erebegraafplaats. Park Sonsbeek is misschien wel het mooiste park van Nederland. Een glooiende, groene oase in hartje Arnhem.

Bekijk deze wandeling >>

 

De drie beste hotels in Arnhem

1. Antonius Bed & Breakfast

Dit prachtige historische herenhuis uit 1904 ligt op slechts 1,5 km van het treinstation van Arnhem. Beoordeeld door gasten met een 9,2! “Vooral de gastvrijheid was bijzonder groot. Zorg zonder bemoeizucht. We voelden ons meteen erg op ons gemak.”

Bekijk deze B&B >>

2. Hotel 't Spijker

Wat twee en een halve eeuw geleden gestart is als een bescheiden dorpsherberg is uitgegroeid tot een majestueus hotel. De prijs is ernaar, maar de beoordelingen van gasten ook: een 9,5! “Leuk kleinschalig! Wij hadden een hele mooie suite, mooi industrieel ingericht met goed bed, bubbelbad en stoomcabine. Erg lekker ontbijt in het leuke espressobarretje.”

Bekijk dit hotel >>

3. Bed & Breakfast Bordeaux Arnhem

Je overnacht in een heel kleinschalig B&B in hartje Arnhem, tegenover de synagoge en Eusebiuskerk. Ze hebben slechts 2 kamers. De gasten zijn er dol op: een 9,3! “Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. En Barbara is een fijne gastvrouw, dus wij voelden ons meteen welkom en thuis.”

Bekijk deze B&B >>

 

 


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy