Herfstwandeling boswachterij De Vuursche Herfstwandeling boswachterij De Vuursche
Herfstwandeling boswachterij De Vuursche Herfstwandeling boswachterij De Vuursche

Herfstwandeling boswachterij De Vuursche

Door boswachterij De Vuursche heb ik al zo vaak gestruind. Het is en blijft een schitterend gebied voor een boswandeling. Het verstilde Pluismeer, oeroude bomen in herfsttooi, een verscholen heideveldje.

Groene Wissel Den Dolder (nr. 26) | Splinterenburg & Pijnenburg

Groene Wissel-wandeling Den Dolder

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Voor de tweede keer liepen we Groene Wissel Den Dolder, dwars door De Vuursche. Wat een heerlijke tocht is dat toch. Soms door donker bos, dan weer op de rand van bos en velden. Je wandelt over landgoederen Splinterenburg, Pijnenburg en Venwoude. En door de kasteeltuin van Drakesteyn. En het is allemaal echt genieten.

Restaurant De Lage Vuursche

Voor de horeca in Lage Vuursche moet je even van dit pad af. Stap niet de eerste de beste suffe pannenkoekentent binnen. Nee, loop even door naar het einde van het dorp. Daar resideert restaurant De Lage Vuursche. En dat is echt ouderwets genieten. Appeltaart met slag krijgt van ons 5 sterren. Twee oude dames zaten ongegeneerd te smullen van grootmoeders stoofpotje.

Vijf wandelingen door boswachterij De Vuursche

Op Frankwandelt tref je vijf mooie wandelingen door Boswachterij De Vuursche:

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy