Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Maarten van Rossumpad etappe 7 | Van Lienden naar Wageningen

Maarten van Rossumpad etappe 7: van Lienden naar Wageningen Gelukkig een mooiere etappe dan het lelijke gedrocht dat Ravenswaaij en Lienden met elkaar verbindt. Maar weer over bijna alleen maar asfalt. Waar kan ik de slijtage aan m'n zolen declareren? Maarten van Rossum zou zich omdraaien in z'n graf. Die draafde in de 16e eeuw natuurlijk ook het liefst met z'n hengst over onverharde slingerpaadjes. Wel mooi zicht op de Grebbeberg!

Van rivierenland naar Utrechtse Heuvelrug

Die Grebbeberg doemt indrukwekkend op als een beboste wal in het vlakke land. Maarten van Rossum en wij klimmen in deze etappe stapje voor stapje het rivierenland uit en een heel ander landschap binnen: de bossen en heuvels van de Utrechtse Heuvelrug en later de Veluwe. En ik wil je alvast verklappen: de komende etappes zijn om door een ringetje te halen. We hebben ze vorig jaar in de herfst al gelopen: snoeihard genieten.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: Utrechtse Heuvelrug, Maarten van Rossumpad, langeafstandswandelingen, LAW's, Grebbeberg

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!