Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Maarten van Rossumpad etappe 5 | Van Wadenoijen naar Zoelmond

Maarten van Rossumpad etappe 5 van Wadenoijen naar Zoelmond De 'parel van de Betuwe' staat vandaag op ons wandelprogram: het stadje Buren ligt namelijk halverwege deze etappe van het Maarten van Rossumpad. En Buren blijkt vandaag inderdaad het stralend hoogtepunt. Helaas was het vele asfalt een beetje een domper op deze wandeling door het land van de Linge.

Belbusje komt zo

In Wadenoijen kom je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. De belbus bellen namelijk. Dus dat deden we en nu schudden we in het Arriva-busje-met-te-strak-afgestelde-vering over de binnenweggetjes van de Betuwe. Onze nieren protesteren, maar de leuke chauffeur vergoedt veel.

Het zij zo

Over de 60 is onze chauffeur, maar je geeft hem 40 jaar. “Ik kan nog steeds een spagaat,” zegt hij lachend. Zijn geheim: optimistisch zijn. “Ik begin de dag met positieve gedachten, dat houdt me jong.” En als hij gedurende de dag toch op een onoplosbaar probleem stuit? “Dan denk ik eenvoudig: het zij zo. Dat geeft rust.” Die wijsheid nemen we mee op onze wandeltocht van vandaag.

Tags: Maarten van Rossumpad, langeafstandswandelingen, LAW's, Betuwe

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!