Maarten van Rossumpad etappe 4 | Van Waardenburg naar Wadenoijen

Maarten van Rossumpad etappe 4: van Waardenburg naar Wadenoijen Kastelenwandeling, zo zou je deze prachtige etappe van Waardenburg naar Wadenoijen het beste kunnen omschrijven. Het ene kasteel ben je nog niet gepasseerd of het volgende doemt alweer op. Tussen de kastelen door kun je flink genieten van de weidse Waal en de fruitboomgaarden van de Betuwe. Superwandeling!

Ga tussen mei en september

Gelijk een tip: probeer deze etappe te plannen tussen begin mei en eind september. Wij zijn net te vroeg en kunnen helaas niet de prachtige struinwandeling door de uiterwaarden van de Waal maken. In plaats daarvan krijgen we vandaag erg veel asfalt voor de kiezen dat we moeten delen met groepen motorrijders. Die zijn er ook achter zijn dat het uitzicht vanaf de Waaldijk waanzinnig mooi is.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: bloesemwandelingen, 20-25 km, Maarten van Rossumpad, langeafstandswandelingen, LAW's, Betuwe

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!