Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Maarten van Rossumpad etappe 3 | Van Rossum naar Waardenburg

Maarten van Rossumpad etappe 3 van Rossum naar Waardenburg Prachtige etappe met in de hoofdrol brede rivieren die traag door oneindig laagland gaan. Die rivier is in dit geval de Waal, en die ga je van alle kanten bewonderen. Eerst loop je er langs, vervolgens verken je de uiterwaarden en als toetje steek je hem over via de Martinus Nijhoffbrug. Zaltbommel nuttig je tussendoor als kers op de taart.

Asfalt & lachen

Enige nadeel van dit traject: we lopen vooral over asfalt dat we moeten delen met (supersnelle) fietsers. Maar het is zo mooi langs de Waal dat we dat graag voor lief nemen. Vooral op een zonovergoten dag als vandaag waarop het leven ons toelacht en wij voluit teruglachen.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: 15-20 km, 10-15 km, Maarten van Rossumpad, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!