Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Maarten van Rossumpad etappe 15 | Van Vaassen naar Heerde

Maarten van Rossumpad etappe 15 | Van Vaassen naar Heerde Asfaltrijke etappe van het Maarten van Rossumpad. Begint wat tam, door boerengebied met weilanden afgewisseld met microbossen. In de tweede helft ondergaat de route een metamorfose en wordt-ie opeens echt mooi. Dan bewandel je de glooiende heidevelden van de Renderklippen.

Moeder aller Etappes

Dit is de etappe waar we al een half jaar tegenop zien. De Moeder aller Etappes. Ten eerste vanwege de reistijd: 2 uur heen, 2 uur terug. Ten tweede vanwege de lengte: 25km. Maar belangrijker: met het OV is eindpunt Heerderstrand een probleem in het weekend. Op zondag rijdt het buurtbusje sowieso niet. En op zaterdagen komt het laatste busje om 17.00 uur.

Vandaag gaan we dus bijzonder vroeg uit de veren. En de hele wandeling staat in het teken van maar 1 ding: het koste wat kost halen van die allerlaatste bus...

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: 20-25 km, Maarten van Rossumpad, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!