Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Maarten van Rossumpad etappe 13 | Van Beekbergen naar Apeldoorn

Maarten van Rossumpad van Beekbergen naar Apeldoorn Op de kaart zag deze etappe er al niet zo bie uit. In de harde werkelijkheid valt hij nog meer tegen. Je schampt voortdurend langs Apeldoorns bebouwing, kruist drukke wegen, loopt langs spoor. Een mooi paadje langs een klaterend beekje verzacht de wandelpijn. En af en toe een pluk-bos-dat-er-wezen-mag.

Wandelende paspoppen

Tegenover de bushalte in Beekbergen treffen we een speciaalzaak in gebruikte paspoppen. Dat dit gelijk het hoogtepunt van deze wandeldag is, zegt misschien wel iets over deze etappe... Maar zeker ook over die paspoppen: geweldig!

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: 10-15 km, Maarten van Rossumpad, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!