Sinterklaas bij CameraNU.nl

Maarten van Rossumpad etappe 1 | Van Den Bosch naar Empel

Maarten van Rossumpad etappe 1 van Den Bosch naar Empel

Wij snappen wel waarom Zoete lieve Gerritje naar Den Bosch ging: het is gewoon een schitterende stad. Een gemoedelijke stad, heerlijk om doorheen te struinen. Gezellige straatjes en terrasjes, en natuurlijk de indrukwekkende Sint-Janskathedraal. Een mooiere start van het Maarten van Rossumpad konden we ons niet wensen. Maar om de stad uit te komen moet je langs rafelranden en gekke plekken. Toch leuk, al met al.

Een hele dag in Den Bosch?

Eigenlijk, vonden wij, zou je een volle dag de tijd moeten nemen om Den Bosch te verkennen. Dat zou pas echt een mooie start van dit nieuwe langeafstandspad geweest zijn. Zoveel te zien. En een fluisterboottochtje door het middeleeuwse centrum over de Binnendieze is ook niet te versmaden. Met als afsluiter een etentje in een van de vele sfeervolle restaurantjes. Ik geef de tip maar even door....

 

Tags: meerdaagse wandelingen, Maarten van Rossumpad

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!