Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Trage Tocht Wellerlooi | De Maasduinen, Landgoed De Hamert & de Maas

Trage Tocht Wellerlooi over Landgoed De Hamert

Deze Trage Tocht door Nationaal Park De Maasduinen in de kop van Limburg is een klassieke schoonheid. Al wandelend kom je ogen tekort. Uitgestrekte, glooiende heide met vennetjes wordt afgewisseld met fluisterstille bossen en gevarieerd rivierenlandschap. Soms waan je je in het buitenland, bijvoorbeeld op het hooggelegen paadje langs de snelstromende beek van het Geldernsch-Nierskanaal. Frankwandelt-rating AAA+.

Lange reis & korte tip

Een reis was het wel: vanuit Amsterdam ben je een uur of 3 onderweg. Maar het was het bussen en treinen meer dan waard. Een tip: omdat de wandeling over veel heerlijke heide voert, is de beste tijd voor deze wandeling eind augustus, begin september.

De 10 leukste hotels van Limburg!

De 10 leukste hotels van LimburgLekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Limburg. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!