natuurhuisje banner 750px

NS-wandeling Savelsbos | Maastricht – Eijsden

NS-wandeling Savelsbos van Maastricht naar Eijsden Schitterende wandeling door Zuid-Limburgs Heuvelland. Over holle wegen slinger je door het gulle Limburgse land. Soms is het klimmen geblazen. Maar de beloning is altijd zoet: uitzichten om van te watertanden over weids boerenland en fruitige boomgaarden. Natuurreservaat Savelsbos, met z'n droompaadjes langs diepe erosiedalen, maakt het wandelfeest compleet.

UPDATE: NS-wandeling = OV-stapper

NS-wandelingen komen en NS-wandelingen gaan. Deze wandeling is door de NS uit de collectie gehaald. Goed nieuws: Wandelnet heeft hem omgedoopt tot OV-stapper en onderhoudt route en routebeschrijving. Je kunt hem vinden op de website van Wandelnet

Saaie start

Om gelijk even te zeuren: jammer van de eerste 3 kilometer door de rafelranden van Maastricht met z'n saaie woonwijken. Haal daar een streep door (bijvoorbeeld door de bus te nemen) en je hebt een topwandeling. Overigens: voor wie de gehele route doet: die telt niet 21 maar liefst 24 kilometer.

De 10 leukste hotels van Limburg!

De 10 leukste hotels van LimburgLekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Limburg. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: NS-wandelingen, 20-25 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>