natuurhuisje banner 750px

NS-wandeling Maastricht & Sint-Pietersberg

NS-wandeling Maastricht & Sint-Pietersberg Schitterende stad, heerlijke heuvels, uitmuntende uitzichten: deze wandeling heeft het allemaal. Dat Zuid-Limburg prachtig is, wist ik wel van andere bezoeken. De 14 kilometers van deze wandeling geven daar een uitstekende indruk van. Ga 'm snel doen, deze NS-route door de meest buitenlandse provincie van Nederland! Frankwandelt-rating AAA+.

Waarom is Limburg zo ver?

Zwaar nadeel van Limburg: het ligt zo gruwelijk ver weg van waar ik woon (Amsterdam). Ik reis niet graag 5 uur voor een wandeling van 14 kilometer. Spijt heb ik er niet van: ik teer al een week op zoete wandelherinneringen. Door z'n beperkte lengte heb je ook meer tijd om Maastricht te beleven. Want tegenwoordig bén je niet ergens. Of zíe je niet iets. Nee: je belééft het. Beleef je even met me mee?

De 10 leukste hotels van Limburg!

De 10 leukste hotels van LimburgLekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Limburg. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: rondwandelingen, NS-wandelingen, 10-15 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>