Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

NS-wandeling Limburgs Plateau

NS-wandeling Limburgs Plateau | Spaubeek – Sittard Wauw, wat een lekkere NS-wandeling! Van het dorpje Spaubeek wandelen we naar Sittard door zacht glooiend Limburgs landschap. Over slingerende holle paden en over idyllische landweggetjes gaan we, terwijl de uitzichten onze ogen strelen. Op de middeleeuwse Markt van Sittard kijken we mensen op een uitnodigend terras. Superdagje.

Elk voordeel...

Het enige nadeel van deze wandeling: je wandelt zeker niet alleen. De omgeving is zo mooi dat vele wandel- en fietsroutes het landschap doorkruisen. En 2 langeafstandspaden: het Pieterpad en het Pelgrimspad. Verder is het een wandeling om door een ringetje te halen.

De 10 leukste hotels van Limburg!

De 10 leukste hotels van LimburgLekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Limburg. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: NS-wandelingen, 10-15 km, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!