NS-wandeling Heuvelland | Gulpen- & Geuldal in Limburg

NS-wandeling Heuvelland vanuit Valkenburg door het Geuldal Jawel: de mooiste wandeling van Nederland! De tweedaagse NS-wandeling Heuvelland voert ons door het betoverende Zuid-Limburgse Gulpen- en Geuldal. We wandelen over bloemrijke heuvels, langs meanderende riviertjes en maken tussenstops in sfeervolle dorpjes. Verslaat NS-wandeling Veluwezoom, tot nog toe de mooiste wandeling van Nederland. Frankwandelt-rating AAA+ met een griffel.

Bloeiende fruitbomen

We boften ook wel, want na een bar koude start van de lente stond de natuur letterlijk op springen. Alles kwam tegelijk in bloei. Fruitbomen in alle soorten en maten. Wellustige magnolia’s. Japanse Kersen zo roze dat het pijn aan onze ogen deed. Velden vol samenscholende paardenbloemen.

Update: NS-wandeling = OV-stapper

NS heeft deze wandeling inmiddels uit de collectie genomen. Maar gelukkig heeft Wandelnet hem omgedoopt tot OV-stapper. En deze wandelorganisatie onderhoudt de route en de routebeschrijving. Supergoed, want zo is de topper van Nederland behouden voor ons wandelaars.

De 10 leukste hotels van Limburg!

De 10 leukste hotels van LimburgLekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Limburg. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: NS-wandelingen, 30-40 km, tweedaagse wandelingen, OV-stappers, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!