natuurhuisje banner 750px

Groene Wissel Mook-Molenhoek (nr. 97) | Mookerheide

Groene Wissel Mook-Molenhoek | Wandeling Mookerheide Misschien wel de mooiste wandeling over de Mookerheide. Wat is het hier in één woord schitterend! Deze Groene Wissel doet niet alleen de glooiende heidevelden aan, maar duikt ook de omliggende prachtige bossen in. En doet een heus kasteel aan. Hoeveel variatie kun jij aan?

Kuitenbijten

Hou je niet van klimmen? Laat deze Groene Wissel dan vooral links liggen. Er zitten een paar kuitenbijtertjes van jewelste in. Maar de beloning is altijd zoet: je krijgt overweldigend mooie uitzichten over oude bossen, uitgestrekte heide en de Maas in de verte.

De 10 leukste hotels van Limburg!

De 10 leukste hotels van LimburgLekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Limburg. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: rondwandelingen, Groene Wissels, 10-15 km, Mookerheide

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>