Sinterklaas bij CameraNU.nl

Groene Wissel over de Mookerheide

Groene Wissel Mook-Molenhoek | Wandeling Mookerheide Misschien wel de mooiste wandeling over de Mookerheide. Wat is het hier in één woord schitterend! Deze Groene Wissel doet niet alleen de glooiende heidevelden aan, maar duikt ook de omliggende prachtige bossen in. En doet een heus kasteel aan. Hoeveel variatie kun jij aan?

Kuitenbijten

Hou je niet van klimmen? Laat deze Groene Wissel dan vooral links liggen. Er zitten een paar kuitenbijtertjes van jewelste in. Maar de beloning is altijd zoet: je krijgt overweldigend mooie uitzichten over oude bossen, uitgestrekte heide en de Maas in de verte.

De 10 leukste hotels van Limburg!

De 10 leukste hotels van LimburgLekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Limburg. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: rondwandelingen, Groene Wissels, 10-15 km, Mookerheide

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!