Langeafstandspad door Amsterdam

Langeafstandspad door Amsterdam

Langeafstandspad door Amsterdam Langeafstandspad door Amsterdam

Langeafstandspad door Amsterdam

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

LAW Amsterdam: 227 kilometer door de hoofdstad

‘Een bord spaghetti van boven’, zo beschrijft routemaker Alex Buis zijn langeafstandspad door Amsterdam in de heerlijke wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam’. Dit pad van 227 kilometer leidt je van verrassing naar verrassing. Wandel je met me mee?

Schitterende wandelkilometers

Dit Amsterdamse pad start en eindigt op het Centraal Station van de hoofdstad. Daartussen doe je zo ongeveer elke wijk aan van de hoofdstad. Van de Houthavens in West tot het IJmeer in Oost. Van de hippe buurten in Noord naar het meest zuidelijke puntje van het Amsterdamse Bos. En daartussen liggen schitterende wandelkilometers.

Ook voor ‘echte Amsterdammers’

Tijdens je zwerftocht door Mokum word je voortdurend verrast door de schoonheid (en soms lelijkheid) en de enorme variatie. Zelfs als je een ‘echte Amsterdammer’ bent, zoals ik, kom je door tal van nieuwe buurten en straten.

Alle etappes op een rij

Dit langeafstandspad is opgedeeld in 14 etappes. Hieronder vind je alle etappes op een rij.

 

Wandelgids 'Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam'

Dit langeafstandspad door Amsterdam wandelen wordt een feestje met de mooie gids 'Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam' van Alex Buis. Lekker thuis alvast grasduinen in de routes die je gaat lopen. Schitterend uitgegeven, boordevol mooie foto's en verhalen. En natuurlijk: handige kaartjes en routebeschrijvingen. Benieuwd?

Meer info over deze gids >>

Deze gids op Bol.com >>

 

6x de leukste vakantiehuisjes van Groningen!

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Groningen? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes midden in natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 6 mooiste!

Leukste vakantiehuisjes Groningen >>


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy