Frank wandelt het Kustpad | Deel 1

Frank wandelt het Kustpad | Deel 1

Frank wandelt het Kustpad | Deel 1 Frank wandelt het Kustpad | Deel 1

Frank wandelt het Kustpad | Deel 1

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Van Sluis naar Hoek van Holland

Het langste aaneengesloten wandelpad van Nederland is het Nederlands Kustpad. Het bestaat uit drie delen, samen 725 kilometer lang. Deel 1 van Sluis naar Hoek van Holland voert je langs de door Bløf bezongen Zeeuwse kust.

Langs eindeloze stranden

En dat betekent: wandelen langs eindeloze stranden, door duinen, over dijken en dammen, hoppend van eiland naar eiland. Logeer je onderweg, dan tref je mosselen, oesters en garnalen op het menu. Fraaie vestingstadjes liggen ook op je pad, want de Spanjaarden en Oranjes vochten hier menig strijd uit. En natuurlijk kom je langs de indrukwekkende Deltawerken, die Nederland moeten beschermen tegen weer een andere vijand: de grillige zee.

Door naar de Baltische Staten?

Het Kustpad sluit in Zeeland ook aan op internationale routes. Dus kun je er niet genoeg van krijgen, dan wandel je door naar Nice over de GR5, en naar Polen en de Baltische Staten over de internationale kustweg E9.

Alle etappes op een rij

Het Nederlands Kustpad deel 1 telt 210 kilometer en is opgedeeld in 15 etappes (indeling Wandelnet). Hieronder staan alle etappes die ik heb gelopen op een rij.

Kustpad deel 2

Waar een Kustpad deel 1 is, is er natuurlijk ook een Kustpad deel 2, van Hoek van Holland naar Den Helder. Benieuwd?

Kustpad deel 2 >>

 

Fraaie wandelgids voor het Kustpad

Het Nederlands Kustpad wandelen wordt een feestje met de mooie routegids. Lekker thuis alvast grasduinen in de routes die je gaat lopen. Schitterend uitgegeven, boordevol mooie foto's en verhalen. En natuurlijk: handige kaartjes en routebeschrijvingen.

Kustpad Deel 1 Zeeland – Zuid-Holland >>

 

10x de leukste vakantiehuisjes van Zeeland!

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Zeeland? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes midden in natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste!

Leukste vakantiehuisjes Zeeland >> 

 

6x de leukste vakantiehuisjes aan zee!

Zoek je een heerlijk vakantiehuisje langs de Nederlandse kust? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes vlak bij duinen en zee. Lekker uitwaaien langs het strand of een duinwandeling maken. Speciaal voor jou selecteerde ik 6 unieke huisjes!

Leukste vakantiehuisjes aan zee >>


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy