Frank wandelt het Kustpad | Deel 2

Frank wandelt het Kustpad | Deel 2

Frank wandelt het Kustpad | Deel 2 Frank wandelt het Kustpad | Deel 2

Frank wandelt het Kustpad | Deel 2

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Van Hoek van Holland naar Den Helder

Het langste aaneengesloten wandelpad van Nederland is het Nederlands Kustpad. Het bestaat uit drie delen, samen 725 kilometer lang. Deel 2 van Hoek van Holland naar Den Helder of Den Oever voert je langs de fraaie kustlijn van Noord- en Zuid-Holland.

Buitenplaatsen, bollenvelden en duinen

En dat betekent: wandelen langs door de duinen en langs eindeloze stranden. Aan de duinrand komen fraaie buitenplaatsen en bloeiende bollenvelden op je pad. Maar je doet ook de boulevards van Katwijk en Egmond aan. Hofstad Den Haag pakt uit met een mix van stadsparken en paleizen. En in Haarlem kom je door heerlijke hofjes.

Mooiste duinen van NL

Je wandelt door de mooiste duinen van ons land. Ieder duingebied heeft weer z’n eigen karakter. Van het populaire Meijendel stap je in de waterrijke Waterleidingduinen, na de Kennemerduinen wacht het Noordhollands Duinreservaat. Duindorpjes en strandtenten bieden aangename tussenstops.

Alle etappes op een rij

Het Nederlands Kustpad deel 2 telt 233 kilometer en is opgedeeld in 11 etappes (indeling Wandelnet). Hieronder staan alle etappes die ik heb gelopen op een rij. Heel onlogisch ben ik begonnen met etappe 3...

Kustpad deel 1

Waar een Kustpad deel 2 is, is er natuurlijk ook een Kustpad deel 1, van het Zeeuwse Sluis naar Hoek van Holland. Benieuwd?

Kustpad deel 1 >>

 

Fraaie wandelgids voor het Kustpad

Het Nederlands Kustpad wandelen wordt een feestje met de mooie routegids. Lekker thuis alvast grasduinen in de routes die je gaat lopen. Schitterend uitgegeven, boordevol mooie foto's en verhalen. En natuurlijk: handige kaartjes en routebeschrijvingen.

Kustpad Deel 2 Zuid- en Noord-Holland >>

 

10x de leukste vakantiehuisjes van Zeeland!

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Zeeland? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes midden in natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste!

Leukste vakantiehuisjes Zeeland >> 

 

6x de leukste vakantiehuisjes aan zee!

Zoek je een heerlijk vakantiehuisje langs de Nederlandse kust? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes vlak bij duinen en zee. Lekker uitwaaien langs het strand of een duinwandeling maken. Speciaal voor jou selecteerde ik 6 unieke huisjes!

Leukste vakantiehuisjes aan zee >>

Mooiste natuurhuisjes op de Veluwe!

Lekker eropuit naar de Veluwe. Een minivakantie wandelen of fietsen vanuit een superlekker natuurhuisje. Ik selecteerde de tien allermooiste!

Natuurhuisjes >>


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy