Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Wandelvakantie in de Abruzzen | Wandeltocht door de Italiaanse Apennijnen

Wandelen in de Abruzzen in Italië

Wat hadden we er zin in: in onze korte broek lekker zomers wandelen in de Abruzzen. Midden Italië, half mei, dat moest kunnen toch? Maar nee, dit stond op ons wandelmenu: sneeuwstormen, hagelbuien en een uitgehongerde vos die het op onze dierbare kuitjes had voorzien. Maar gelukkig ook: adembenemende natuur, schitterende bergen en idyllische dorpjes. Afijn, een week om nooit te vergeten.

Maagdelijke sneeuw

Net als in Nederland was het weer ook hier het spoor bijster. Op onze tochten moesten we steeds rechtsomkeert maken omdat paden onbegaanbaar waren. Bergen die in mei beloopbaar zouden moeten zijn, verscholen zich onder maagdelijk sneeuwtapijt, waar we soms verraderlijk in wegzakten.

Tururi Tours: onvergetelijke vakanties op SiciliëOnvergetelijke rondreis op Sicilië

Zoek je een unieke vakantie op Sicilië? Dan ben je bij Tururi Tours aan het juiste adres. Deze kleinschalige reisspecialist organiseert al sinds 2003 rondreizen naar dit Italiaanse eiland in de Middellandse Zee.

Tururi kent Sicilië als geen ander. De accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd. De nadruk ligt op agriturismo, authentieke bed & breakfasts en kleinschalige familie- en boetikhotels. De hartelijke ontvangst en het persoonlijke contact dragen bij aan een onvergetelijke vakantie.

Tururi Tours heeft ruime keuze uit diverse rondreizen, zoals een een actieve zeilreis, wandel- of fietsreis, of een gezellige groepsrondreis. Sinds 2012 hebben ze ook geweldige reizen naar buureiland Sardinië.

Bekijk het aanbod >>

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!