Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Websites over wandelen en wandelroutes in Nederland

Hier komt een overzicht van alle websites over wandelen en wandelroutes die ik interessant vind. Mist jouw site in dit lijstje? Heb even geduld, ik ben er pas mee gestart. Ongeduldig? Geef 'm door via het Contactformulier.

 

Winkels voor wandelschoenen, regenkleding, rugzakken, navigatie, wandelkledingLekker wandelen gaat niet zonder goeie schoenen. Maar  ook regenkleding en rugzakken zijn een must. Kleine selectie van winkels die ik vertrouw, vanwege de goede service en het ruime aanbod.

 Wat is leuker dan lekker op vakantie en dan lekker veel wandelen. Georganiseerd of vanuit een mooi huisje. Een selectie van sites die leuke huisjes of mooie wandelreizen in hun aanbod hebben.

Sommige sites zijn zo mooi, leuk en goed dat ik ze van harte aanbeveel om eens een kijkje te nemen. Ook sites van mensen die waardevolle producten of diensten aanbieden, kun je hier vinden.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!