Review van Pohl's Rheinhotel Adler – Sankt Goarshausen (Duitsland) Review van Pohl's Rheinhotel Adler – Sankt Goarshausen (Duitsland)
Review van Pohl's Rheinhotel Adler – Sankt Goarshausen (Duitsland) Review van Pohl's Rheinhotel Adler – Sankt Goarshausen (Duitsland)

Review van Pohl's Rheinhotel Adler – Sankt Goarshausen (Duitsland)

Pohl's Rheinhotel Adler was liefde op het eerste gezicht. Wat een heerlijk hotel langs de route van de Rheinsteig. En nog zo goedkoop ook. Aanrader!

Review van Pohl's Rheinhotel AdlerHet hotel

Op Google zag ik het ene na het andere negatieve review van Pohl's Rheinhotel Adler. Dus ik had me flink schrap gezet. En ik baalde: ik had al een hele plens regen op m'n kop gehad, dus ik verdiende gewoon een heerlijk hotel, vond ik. Maar het is liefde op het eerste gezicht. Kijk, dit verwacht ik van een hotel langs de Rijn: een mooi oud hotel, met een rijke historie die ruim 200 jaar teruggaat.

's Avonds eet ik in het mooi ingerichte restaurant. Kleine, eenvoudige kaart. Ik bestel Holsfüllersteak mit Schwiebeln. Geen haute cuisine (gelukkig), maar gewoon goed, zeker voor de prijs van 10,50 euro. Soepje met groenten vooraf ook prima de luxe. Restaurant zit helemaal vol en dat zegt voor mij genoeg.

De hotelkamer

De 'Einzelzimmer' (eenspersoonskamer) is helemaal leuk. Op de derde etage met uitzicht op de Rijn en het tegenoverliggende dorpje St. Goar. Een werkelijk schitterend gezicht. Ik heb ook nog een balkonnetje met rijkbloeiende geraniums. De kamer is zeer smaakvol ingericht. Vormgeving van bed, bureautje en zitje sporen volkomen met elkaar en dragen zo bij aan een aangenaam gevoel. Ook de badkamer is prima in orde en alles ziet er schoon en verzorgd uit. Extra kussen in de kast. Hele leuke kamer al met al.

Het ontbijt

Ook in dit Duitse hotel is het ontbijt weer prima in orde. Lekker stevig ontbijt voor wandelaars die nog keihard op pad moeten. Geen liflafjes waar je niet op zit te wachten, maar stevig brood, een mand met eieren, een overdosis vleeswaren en kaassoorten plus een fruitje erbij. Bij de receptie staat nog een grote schaal met blozende appeltjes om mee te pikken. Sympathiek.

Prijs/kwaliteit-verhouding

Prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend. 50 euro voor een kwaliteitskamer met kwaliteitsontbijt, dat is geen geld. Afijn, een echte aanrader dus dit hotel Adler. Negeer de negatieve reviews op Google. Dat zijn vast allemaal zuurpruimen.

Bekijk dit hotel >>

Beoordeling Pohl's Rheinhotel Adler | St. Goarshausen | Duitsland

  • Adres: Bahnhofstrasse 6, D-56346 Sankt Goarshausen, Duitsland
  • Positief: Mooi, oud, authentiek hotel, prachtige kamer met uitzicht op de Rijn
  • Negatief: Kan niets bedenken
  • Frankwandelt-rating: 80/100
  • Meer info: Pohl's Rheinhotel Adler op Trivago.nl

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy