Review van Hotel Estel - Berga - Spanje Review van Hotel Estel - Berga - Spanje
Review van Hotel Estel - Berga - Spanje Review van Hotel Estel - Berga - Spanje

Review van Hotel Estel - Berga - Spanje

Mooi hotel, dichtbij het centrum van het Noord-Spaanse stadje Berga, maar toch uit de drukte. Aanrader!

Hotel Estel - Berga - SpanjeHet hotel

Het middelgrote familiehotel Estel (37 kamers) ligt aan een mooie laan met palmen waar wel het nodige verkeer overheen komt. Veel last had ik daar niet van. De ontvangst in de prettige foyer is buitengewoon warm en vriendelijk.

De hotelkamer

Na een afmattende wandeling strompelde ik met met een leren tong m'n hotelkamer binnen en er overviel me direct een geluksgevoel. Zoveel luxe opeens. Wat een ruime, schone en koele kamer! En wat een heerlijk grote badkamer met ligbad! Ik plofte neer op een van de twee bedden: supermatrassen.

Goed, later, toen ik wat uitgeruster was en m'n dorst gelest, zag ik zeker wat schoonheidsfoutjes. Het bad en de douchekop waren wel een beetje aan vervanging toe. En overdag is de weg wat lawaaiig, maar over het algemeen: heerlijk hotel.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Het ontbijt

Ontbijten in Spanje: vaak stelt het bijzonder weinig voor. Wat verloren stukjes stokbrood, een glaasje namaak-sinaasappelsap, een paar sneue kuipjes jam en een plens niet al te lekkere koffie. Hotel Estel pakt het anders aan: het ontbijt is voor Spaanse begrippen luxe, met aardig wat keuze en lekkere koffie uit een echte espresso-machine. Het ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen, dat dan weer niet.

Prijs/kwaliteit-verhouding

Ik betaalde 41 euro voor de kamer en 7 euro voor het ontbijt. Meer dan waar voor m'n geld. En die supervriendelijke glimlachen van het personeel kreeg ik er zomaar gratis en voor niks bij.

Hotel Estel op Booking.com >>

Beoordeling Hotel Estel | Berga | Spanje

  • Adres: Carretera Sant Fruitós, 39, 08600 Berga
  • Positief: Ruime kamer, badkamer, prima bedden, bovengemiddeld ontbijt
  • Negatief: Geluid van de weg
  • Frankwandelt-rating: 75/100
  • Meer info: Hotel Estel op Booking.com

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy