Sinterklaas bij CameraNU.nl

Wandelvakantie in Snowdonia | Trektocht door de bergen van Wales

Snowdonia: trektocht door de bergen van Wales

Snowdon, met 1085 meter de hoogste berg van Wales, is slechts een van de troeven van het spectaculaire Snowdonia, een bergachtig nationaal park in het noorden van Wales. Ondanks een start met noodweer – twee dagen storm en regen – gaat deze trektocht de boeken in als een van onze mooiste. Niet in de laatste plaats dankzij een verblijf in het beroemde Pen-Y-Gwryd Hotel.

Hillary & Tenzing

Vanuit het Pen-Y-Gwryd Hotel trainden Edmund Hillary en Tenzing NorgayHillary en Tenzing schreven de eerste beklimming van de Mount Everest op hun naam voor de eerste succesvolle beklimming van de Mount Everest. Op de top van Snowdon, in deze barre weersomstandigheden, voelden wij ons trainingsmaatjes van Hillary en Tenzing. Al moesten we dat genoegen delen met tientallen andere wandelaars die storm en slagregens trotseerden. De meesten kwamen overigens met het tandradtreintje dat in een half uurtje van Llanberis Station naar de top tuft. Hillary en Tenzing zouden zich in hun graf omdraaien.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!