Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

NS-wandeling Paterswoldsemeer | Van Haren naar Groningen

NS-wandeling Paterswoldsemeer van Haren naar Groningen

Om direct met de deur in huis te vallen: de eerste 12 kilometer van deze wandeling kun je direct schrappen. Voor de wandeling een heel klein beetje mooi wordt, bij het Paterswoldsemeer, heb je al 6 kilometers saai asfalt gevreten. En de laatste kilometers naar Groningen gaan langs de lawaaiige snelweg. Het is dat de rondwandeling door Groningen veel goedmaakt. Een van de minste NS-wandelingen al met al.

Schrap deze tocht!

Deze tocht langs het Paterswoldsemeer is een van de 5 nieuwe NS-wandelingen van 2015. Hij volgt tussen Haren en Groningen het traject van het Pieterpad. Dat dat allerminst een garantie is voor lekker lopen, bewijst deze NS-wandeling ten volle. Ik zou dit misbaksel direct schrappen. Zo, ik heb gezegd.

Tags: NS-wandelingen, 20-25 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>