NS-wandeling Hondsrug | Wandeltocht van Haren naar Zuidlaren

NS-wandeling HondsrugStart in het bedaarde renteniersdorp Haren. Na wat saaie aanloopkilometers over asfalt verandert deze wandeling in een prachtige tocht. Bos, akkers zo ver het oog reikt, ruig natuurgebied en een warme finish in Zalig Zuidlaren.

Update: NS-wandeling = OV-stapper

Oude NS-wandelingen verdwijnen waar nieuwe NS-wandelingen verschijnen. Dit is er zo eentje: een oud besje dat inmiddels niet meer op Eropuit.nl staat. Gelukkig is hij wel te vinden op Wandelnet.nl. Hij heet dan alleen anders: een OV-stapper. Maakt mij verder niets uit hoor, what's in a name?

Hondsrug

Je volgt een deel van het Pieterpad van Groningen naar Drenthe over de Hondsrug, ook wel de Drentse Heuvelrug genoemd. Die heuvelrug, stel je daar niet al te veel van voor. Je stijgijzers kun je met een gerust hart thuislaten, het glooit gewoon aangenaam.

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km, 10-15 km, Hondsrug, OV-stappers

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!