natuurhuisje banner 750px

NS-wandeling Hondsrug | Wandeltocht van Haren naar Zuidlaren

NS-wandeling HondsrugStart in het bedaarde renteniersdorp Haren. Na wat saaie aanloopkilometers over asfalt verandert deze wandeling in een prachtige tocht. Bos, akkers zo ver het oog reikt, ruig natuurgebied en een warme finish in Zalig Zuidlaren.

Update: NS-wandeling = OV-stapper

Oude NS-wandelingen verdwijnen waar nieuwe NS-wandelingen verschijnen. Dit is er zo eentje: een oud besje dat inmiddels niet meer op Eropuit.nl staat. Gelukkig is hij wel te vinden op Wandelnet.nl. Hij heet dan alleen anders: een OV-stapper. Maakt mij verder niets uit hoor, what's in a name?

Hondsrug

Je volgt een deel van het Pieterpad van Groningen naar Drenthe over de Hondsrug, ook wel de Drentse Heuvelrug genoemd. Die heuvelrug, stel je daar niet al te veel van voor. Je stijgijzers kun je met een gerust hart thuislaten, het glooit gewoon aangenaam.

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km, 10-15 km, Hondsrug, OV-stappers

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>