Trage Tocht De Hoge Veluwe vanuit Otterlo

Trage Tocht De Hoge Veluwe vanuit Otterlo Heerlijke wandeltocht dwars door Nationaal Park De Hoge Veluwe. Niet alleen vanwege de bijzondere natuur dubbel en dwars waard om te bewandelen. Ook de cultuur is om van te watertanden. Je komt langs het beroemde Kröller-Müller Museum en het Museonder (voor de kids). En wat een rust (maar vandaag even niet...).

Het Wandelevenement

Eerst lopen we helemaal moederziel alleen door het park. Maar dan blijkt er een Hoge Veluwe Wandelevenement gaande te zijn. Dat grotendeels over ons Trage Tocht-traject voert. Een ware invasie van groepswandelaars.

Hallo! Hallo!

Op Wandelevenementen groet iedereen elkaar. Want zo hoort dat. En wij van Frankwandelt groeten Het Wandelevenement terug. Want wij zijn vriendelijk. Maar het liefst hebben we De Hoge Veluwe natuurlijk helemaal voor onszelf. Want zo zijn wij dan ook wel weer.

Tags: rondwandelingen, Trage Tochten, Hoge Veluwe

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!