Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Parkenpad Arnhem | Groene parels

Parkenpad: stadswandeling door Arnhem Leuke rondwandeling door de groene gordel van Arnhem. De wandeling rijgt parken aaneen als parels aan een snoer. Uiteraard kom je door kroonjuweel Sonsbeek. Maar de parken daarna zijn ook niet te versmaden. Extra troef: de vele horeca onderweg. Pas wel op dat het Parkenpad niet verzandt in een kroegentocht.

Zijn alle parken mooi?

Zijn alle parken waar je doorheen komt mooi? Nee, zeker niet. Er zitten ook een paar uitgesproken lelijkerds tussen. Die zitten tegen het einde. Je hebt het niet van mij, maar die kun je ook overslaan door op station Presikhaaf op de trein te springen.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

10 leukste hotels van Gelderland >>

 

Tags: rondwandelingen, stadswandelingen, 15-20 km, Veluwezoom

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>