Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Parkenpad Arnhem | Groene parels

Parkenpad: stadswandeling door Arnhem Leuke rondwandeling door de groene gordel van Arnhem. De wandeling rijgt parken aaneen als parels aan een snoer. Uiteraard kom je door kroonjuweel Sonsbeek. Maar de parken daarna zijn ook niet te versmaden. Extra troef: de vele horeca onderweg. Pas wel op dat het Parkenpad niet verzandt in een kroegentocht.

Zijn alle parken mooi?

Zijn alle parken waar je doorheen komt mooi? Nee, zeker niet. Er zitten ook een paar uitgesproken lelijkerds tussen. Die zitten tegen het einde. Je hebt het niet van mij, maar die kun je ook overslaan door op station Presikhaaf op de trein te springen.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: rondwandelingen, stadswandelingen, 15-20 km, Veluwezoom

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!