Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

NS-wandeling Waterlinie Culemborg

De aanloop door Houten Castellum is wel wat lang als je geen Vinex-fan bent. Daarna wordt deze NS-wandeling langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie mooier en mooier. Een Verdronken Bos vind je op je pad. Plus uiterwaarden van de Lek. Die je kruist met een avontuurlijk Liniepontje (max. 12 passagiers!). En dan wacht je nog het mooie centrum van Culemborg.

Loop ‘m in voorjaar of zomer

Plan deze tocht in voorjaar of zomer, omdat je dan met het Liniepontje de Lek kunt oversteken. En dat is een tochtje dat je niet wilt missen. Bovendien kun je in die periode door de Steenwaardse uiterwaarden struinen, en dat is een van de hoogtepunten van deze wandeltocht.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

10 leukste hotels van Gelderland >>

 

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km, Betuwe

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>