Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

NS-wandeling Laag-Soeren | Nationaal Park De Veluwezoom

NS-wandeling Laag Soeren over de Veluwezoom tussen Dieren en Brummen Met warm lenteweer is het goed uit te houden in de prachtige bossen rond Laag-Soeren. Deze wandeling voert over de Veluwezoom, het oudste Nationaal Park van Nederland. Aanradertje, maar vanwege het mindere tweede deel geen Frankwandelt-rating AAA+.

Oranjes & wilde zwijnen

Van Dieren loop je zo het bos in dat in de zeventiende eeuw diende als jachtgebied van de Oranjes. Die Oranjes, ik moet het ze nageven, die hebben een neus voor mooie stekkies. Ook nu nog komt er volop wild voor. Het schijnt er te stikken van herten en zwijnen. Zag er niet eentje. Maakte me niet zoveel uit. Had m’n geweer thuis laten liggen dit keer.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km, OV-stappers, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!