NS-wandeling Hierdense Poort | Nunspeet – Harderwijk

NS-wandeling Hierdense Poort Gloednieuwe NS-wandeling die voor driekwart schittert, maar helaas voor één kwart steekjes laat vallen. Je start met kleine kronkelpaadjes door heerlijke bossen en langs verwilderde heidevelden. Het Hulshorsterzand geeft een mooie imitatie van de Sahara. Na een pittoresk kasteeltje volgen mindere kilometers over steen. Om in Harderwijk in stijl te eindigen. Aanrader!

Makkelijk leven

Wij maken deze NS-wandeling op zondag 2 april 2017. De dag (die je wist dat zou komen en) waarop je met het boekenweekgeschenk gratis kan reizen. Zo'n dag dat conducteurs hun vrolijke gezicht ophebben en de treinen gevuld zijn met grijze hoofden gewapend met Herman Kochs 'Makkelijk leven'.

En vandaag is het volop lente, maken we een prachtige wandeling en dus gaat ons leven voor even van een leienste dakje.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: NS-wandelingen, 20-25 km, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!