Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

NS-wandeling Hierdense Poort | Nunspeet – Harderwijk

NS-wandeling Hierdense Poort Gloednieuwe NS-wandeling die voor driekwart schittert, maar helaas voor één kwart steekjes laat vallen. Je start met kleine kronkelpaadjes door heerlijke bossen en langs verwilderde heidevelden. Het Hulshorsterzand geeft een mooie imitatie van de Sahara. Na een pittoresk kasteeltje volgen mindere kilometers over steen. Om in Harderwijk in stijl te eindigen. Aanrader!

Makkelijk leven

Wij maken deze NS-wandeling op zondag 2 april 2017. De dag (die je wist dat zou komen en) waarop je met het boekenweekgeschenk gratis kan reizen. Zo'n dag dat conducteurs hun vrolijke gezicht ophebben en de treinen gevuld zijn met grijze hoofden gewapend met Herman Kochs 'Makkelijk leven'.

En vandaag is het volop lente, maken we een prachtige wandeling en dus gaat ons leven voor even van een leienste dakje.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

10 leukste hotels van Gelderland >>

 

Tags: NS-wandelingen, 20-25 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>