natuurhuisje banner 750px

NS-wandeling Hemelse Berg | Oosterbeek - Arnhem

NS-wandeling Hemelse Berg van Oosterbeek naar Arnhem

Schitterende, gevarieerde tocht door de heuvelachtige bossen van de Veluwe. Snelstromende beekjes, oeroude bossen en magnifieke uitzichten over Rijn en Arnhem. Dit hele gebied behoort tot het mooiste wat Nederland te bieden heeft. Jammer dat de slotkilometers het hoge peil niet kunnen vasthouden.

Horeca op de camping

Er is nog een reden waarom deze bijzonder mooie tocht nét geen topper is: de horeca onderweg is spaarzaam. Ik zag alleen op een camping een mogelijkheid voor een natje en droogje, en dat vond ik toch wat armoedig. Frankwandelt is een luxepaardje.

Landgoed Mariëndaal

Mag ik nog even zeuren voor ik de loftrompet laat schetteren? Bijzonder jammer dat de route aan het einde niet wat verlengd is over de mooie delen van landgoed Mariëndaal. Door de romantische Groene Bedstee bijvoorbeeld. Nu leidt de route langs de rommelige rafelranden van Mariëndaal. Onbegrijpelijk. Moest de routemaker de trein halen?

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>