natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

NS-wandeling Elburg | Veluwe & Veluwemeer

NS-wandeling Elburg vanuit Nunspeet Afwisseling troef op deze leuke NS-wandeling Elburg. Je loopt over de Veluwe met een flinke portie bos op het wandelmenu. Maar je gaat ook kilometers over grasdijken door de polder, hebt prachtig zicht op het Veluwemeer en kunt toeristje spelen (of pesten) in het wonderschone Elburg. Aanradertje!

Update: NS-wandeling = OV-stapper

Helaas, deze wandeling zit niet meer in de NS-collectie. Maar hoera: hij is geadopteerd door Wandelnet. Die heeft hem omgedoopt tot OV-stapper Elburg. Je kunt de OV-stapper downloaden op Wandelnet.nl

Bekijk OV-stapper Elburg >>

Fluiten in Elburg

De wandeling komt wat sloom op stoom. Niet onaangenaam, maar mijn zolen slijten aan asfalt is natuurlijk niet mijn streven in het leven. Ook het bos is een beetje doorsnee. Maar de wandeling wordt mooier en mooier, en mijn humeur sluit zich erbij aan, zodat ik tot slot fluitend Hanzestad Elburg binnen stiefel.

Café-restaurant Wolf

Iets over de helft in Doornspijk kom je trouwens langs een restaurant/snackbar met een mooi terras. Aanradertje. En als je zegt dat je van Frankwandelt komt, krijg je een kop koffie + Veluws appelgebak met slagroom voor €3,75.

Tags: NS-wandelingen, Veluwe, 10-15 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>