NS-wandeling Elburg | Veluwe & Veluwemeer

NS-wandeling Elburg vanuit Nunspeet Afwisseling troef op deze leuke NS-wandeling Elburg. Je loopt over de Veluwe met een flinke portie bos op het wandelmenu. Maar je gaat ook kilometers over grasdijken door de polder, hebt prachtig zicht op het Veluwemeer en kunt toeristje spelen (of pesten) in het wonderschone Elburg. Aanradertje!

Update: NS-wandeling = OV-stapper

Helaas, deze wandeling zit niet meer in de NS-collectie. Maar hoera: hij is geadopteerd door Wandelnet. Die heeft hem omgedoopt tot OV-stapper Elburg. Je kunt de OV-stapper downloaden op Wandelnet.nl

Bekijk OV-stapper Elburg >>

Fluiten in Elburg

De wandeling komt wat sloom op stoom. Niet onaangenaam, maar mijn zolen slijten aan asfalt is natuurlijk niet mijn streven in het leven. Ook het bos is een beetje doorsnee. Maar de wandeling wordt mooier en mooier, en mijn humeur sluit zich erbij aan, zodat ik tot slot fluitend Hanzestad Elburg binnen stiefel.

Café-restaurant Wolf

Iets over de helft in Doornspijk kom je trouwens langs een restaurant/snackbar met een mooi terras. Aanradertje. En als je zegt dat je van Frankwandelt komt, krijg je een kop koffie + Veluws appelgebak met slagroom voor €3,75.

Tags: NS-wandelingen, Veluwe, 10-15 km, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!