natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Hoeverveldpad | Klompenpad vanuit Putten

Hoeverveldpad | Klompenpad vanuit Putten Een korte aanloop vanuit Putten leidt ons naar het betoverend mooie landgoed De Vanenburg. Met als stralend middelpunt een kasteel dat is omgebouwd tot 'Premium Hotel'. Jammer genoeg houdt het Hoeverveldpad dit 5-sterren-niveau niet vast. Snelweg A28 doet een forse aanslag op onze zintuigen en humeur. Een detour naar landgoed Oldenaller maakt gelukkig veel goed. Afwisselend Klompenpad al met al.

Liefst 4 Klompenpaden rond Putten

Wil je rond Putten een mooie rondwandeling maken, dan krijg je keuzestress. Er lopen hier liefst 4 Klompenpaden. Eerder liep ik het schitterende Oldenallerpad. Maar je hebt hier ook nog het Norderpad en het Huinerpad. Wij lopen vandaag het Hoeverveldpad in omgekeerde richting. Zodat we lekker snel bij Kasteel De Vanenburg zijn. Op zondagen is het restaurant gesloten overigens!

 

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

10 leukste hotels van Gelderland >>

 

Tags: rondwandelingen, 15-20 km, 10-15 km, Klompenpaden

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>