natuurhuisje banner 750px

Het Verscholen Dorp | Rondwandeling Nunspeet - Vierhouten

Het Verscholen Dorp | Rondwandeling Nunspeet - Vierhouten Heerlijke wandeling voor wie van flink doorstappen houdt. In liefst 25 kilometer doorkruis je vrijwel de hele boswachterij Nunspeet. Dichte bossen, verwilderde heidevelden, zandverstuivinkjes. En je komt langs Het Verscholen Dorp. In de Tweede Wereldoorlog leefden hier bijna 100 onderduikers in hutjes half onder de grond.

Markering & GPS-track

De wandeling is gemarkeerd met groen-witte tekens. Ik raakte een paar keer het spoor bijster, maar dat kan aan mij liggen. Bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer kun je een kaart kopen waarop de route is ingetekend. Of gebruik de GPS-track die ik gemaakt heb. Met een beetje handigheid krijg je die op je smartphone.

Overigens loopt mijn GPS-track iets anders dan de gemarkeerde route. Soms ben ik eigenwijs en schiet ik een paadje in dat me mooier lijkt. Die krijg je er gratis bij ;)


De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: rondwandelingen, Veluwe, 20-25 km, 25-30 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>