Groene Wissel Posbank en Onzalige Bossen | Rondwandeling vanuit Rheden

De Posbank bij Rheden stond prachtig in bloei

Wat hebben we geluk: de Posbankse heide staat vandaag volop in bloei. Die hei is de grootste troef van deze prachtige wandeling vanuit Rheden. Maar ook als de heide het laat afweten, is deze afwisselende Groene Wissel-wandeling zeer de moeite waard. De Onzalige Bossen krijg je er gratis bij.

Pittige wandeltocht

De wandeling doorkruist via kleine paadjes oude eikenbossen, loopt over statige beukenlanen en door hagen van varens (die mooi aan het afsterven waren). Het heuvelachtige landschap geeft deze pittige tocht nog extra sjeu.

Wat is er zo leuk aan deze wandeling?

Bloeiende heide!

Nooit hebben we de heide zo mooi zien bloeien. Is het een extra goed heidejaar?

Natuurmonumenten

We waren in ieder geval precies op tijd om de Posbank - de place to be op heidegebied - in al z'n luister te kunnen aanschouwen. In het heuvelachtige terrein komt de heide extra goed tot haar recht. Op een zonnige weekenddag ben je natuurlijk niet alleen op de Posbank, maar dat mag de pret niet drukken.

Filmpje over de Posbank

Kijk hieronder voor een kort filmpje.


Villa Veertien in DierenMooi hotelletje in de buurt

Wil je er echt een heerlijk uitje van maken? Boek dan een hotelletje in de buurt en je hebt een superweekendje. Mijn tip: Villa Veertien in Dieren

Villa Veertien in Dieren Gevestigd in een gerenoveerde, 19e-eeuwse villa. Elegant ingerichte kamers en suites. Landschapstuin kijkt uit op de IJssel. Krijgt van 170 gasten op Trivago.nl gemiddeld een 9,4: "Hele fijne accommodatie op een toplocatie. Prachtig uitzicht, lekker bed, veel ruimte en sfeer. Authentiek vriendelijk personeel."

Bekijk mijn foto's van deze wandeling

Hieronder een selectie van mijn foto's. Klik op een foto om te vergroten. Vervolgens kun je van foto naar foto doorklikken.


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Bekijk een filmpje van de bloeiende Posbank in 2012

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpeditiesFOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!