ANWB-wandeling Heerlijkheid Mariënwaerdt | Rondwandeling Beesd

ANWB-wandeling Heerlijkheid Mariënwaerdt vanuit Beesd “Wat is dit léúk!” hoor ik mezelf telkens roepen bij deze wandeling over Heerlijkheid Mariënwaerdt. Ja, ik praat tegen mezelf als ik alleen wandel. En ik moet mezelf gelijk geven: het is een schitterende wandeling over dit oude landgoed, gelegen in een oksel van de Linge bij Beesd. Helemaal heerlijk is het hier als de fruitbomen bloeien. En dat doen ze vandaag. Snel gaan hoor!

Groene Wissel Heerlijkheid Mariënwaerdt

Deze topwandeling van de ANWB komt vrijwel geheel overeen met Groene Wissel Heerlijkheid Mariënwaerdt vanuit Beesd. Ik weet niet wie van wie heeft afgekeken, maar wij wandelaars zijn in ieder geval spekkoper.

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: rondwandelingen, ANWB-wandelingen, bloesemwandelingen, 10-15 km, landgoedwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!