Wandelvakantie GR4: Alpen, Gorges du Verdon en lavendelvelden

Wandelvakantie over de GR4 door Alpen, Gorges du Verdon & Provence

Hoge Alpen, de spectaculaire Gorges du Verdon en het betoverende paarsblauw van Provençaalse lavendelvelden. Op deze prachtige wandeltocht kom je het allemaal tegen. Ik wandelde van Entrevaux – een van de mooiste dorpjes van Frankrijk – naar het oude stadje Manosque. Ondanks een verstikkende ‘canicule’, met temperaturen tegen de 40 graden, genoot ik van de overweldigende natuur.

SNP: 8 wandelvakanties in de Alpen

Met SNP wandel je ontspannen door de schitterende Alpen. Je logeert in kleinschalige accommodaties, wandelt met gps-tracks en je bagage wordt vervoerd. SNP biedt 4 wandelreizen met een groep en 4 individuele wandelreizen. Bekijk ze allemaal!

GR4: van Atlantische Oceaan naar Alpen

De wandeltocht voert over de Franse GR4 – een langeafstandsroute (‘Grande Randonnée’) die zich uitstrekt van de Atlantische Oceaan in het uiterste westen naar het parfumstadje Grasse in de hoge Alpen in het oosten. Wandel je hem helemaal, dan heb je ruim 1000 kilometer in de benen. Ik liep in 8 wandeldagen zo’n 180 kilometer.

Mooiste wandelvakanties in de Alpen

Zoek je een schitterende wandelvakantie in de Alpen? Pittige tochten, maar wel met bagagevervoer? Bekijk dan de 10 allermooiste wandelvakanties in de Alpen.

Bekijk de Top 10 Wandelvakanties in de Alpen >>

 

Tags: meerdaagse wandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!