Herbeleving Herbeleving
Herbeleving Herbeleving

Herbeleving

Het leuke van een website over wandelen is dat je alle wandelingen die je beschrijft, een beetje opnieuw beleeft. Ik pak de routekaarten erbij, en ik diep de foto's weer op, die ik soms al jaren niet meer heb gezien, ergens weggestopt in een verloren hoekje van m'n laptop. Om me vervolgens vertwijfeld af te vragen: hoe was die wandeling ook al weer?

Proustiaans momentje

Gaandeweg komen er delen terug, en soms heb ik echt een Proustiaans momentje: dan ben ik, getriggerd door foto of routekaartje, opeens weer echt daar, op die plek, middenin die wandeling.

Schluchtensteig

Dat overkomt me nu ik de Schluchtensteig aan het beschrijven ben, ongeveer een jaar geleden gelopen. Ik zie foto's van de bloemen en opeens zie ik me weer lopen, omgeven door hagen met nazomerbloemen, voel de frisse lucht weer op m'n huid en ervaar de diepe, koesterende rust die dit gebied ademt. Meer lezen over deze wandeling?

Mijn blog over de Schluchtensteig >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy