Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

NS-wandeling Oostvaardersplassen | De Nieuwe Wildernis

NS-wandeling Oostvaardersplassen vanuit AlmereAls je de schitterende film De Nieuwe Wildernis op je netvlies hebt, valt de werkelijkheid van NS-wandeling Oostvaardersplassen tegen. Geen oogverblindende natuur, geen schattige ijsvogelpaartjes die aan het vissen zijn, in de verste verten geen wild konikpaard te bekennen. Toch: de moeite waard om te wandelen, deze NS-wandeltocht.

Swarovski en Zeiss

Een goede verrekijker is onontbeerlijk op deze wandeltocht. Het barst er van de bijzondere vogels die zonder ogen op telestokjes vage vlekjes aan de horizon blijven. En het stikt er van de megalomane Swarovski- en Zeiss-telescopen met mannetjes (m/v) erachter.

Wandeling voor de kids

Is deze route te lang en wil je toch met je kinderen de Oostvaardersplassen bezoeken? Maak dan een kindvriendelijk ommetje vanuit station Almere Oostvaarders (4 kilometer). Zie de routebeschrijving op Wandelnet.nl.

NS-wandeling >> OV-stapper

En dan nog iets: deze NS-wandeling is niet meer. NS heeft hem uit het assortiment geschrapt. Maar gelukkig heeft Wandelnet het stokje overgenomen. Hij is omgetoverd tot een OV-stapper. What's in a name? Wij kunnen in ieder geval deze wandeling blijven maken.

Tags: NS-wandelingen, OV-stappers, lijnwandelingen, Oostvaardersplassen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!