Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

NS-wandeling Oostvaardersplassen | De Nieuwe Wildernis

NS-wandeling Oostvaardersplassen vanuit AlmereAls je de schitterende film De Nieuwe Wildernis op je netvlies hebt, valt de werkelijkheid van NS-wandeling Oostvaardersplassen tegen. Geen oogverblindende natuur, geen schattige ijsvogelpaartjes die aan het vissen zijn, in de verste verten geen wild konikpaard te bekennen. Toch: de moeite waard om te wandelen, deze NS-wandeltocht.

Swarovski en Zeiss

Een goede verrekijker is onontbeerlijk op deze wandeltocht. Het barst er van de bijzondere vogels die zonder ogen op telestokjes vage vlekjes aan de horizon blijven. En het stikt er van de megalomane Swarovski- en Zeiss-telescopen met mannetjes (m/v) erachter.

Wandeling voor de kids

Is deze route te lang en wil je toch met je kinderen de Oostvaardersplassen bezoeken? Maak dan een kindvriendelijk ommetje vanuit station Almere Oostvaarders (4 kilometer). Zie de routebeschrijving op Wandelnet.nl.

NS-wandeling >> OV-stapper

En dan nog iets: deze NS-wandeling is niet meer. NS heeft hem uit het assortiment geschrapt. Maar gelukkig heeft Wandelnet het stokje overgenomen. Hij is omgetoverd tot een OV-stapper. What's in a name? Wij kunnen in ieder geval deze wandeling blijven maken.

Tags: NS-wandelingen, OV-stappers, Oostvaardersplassen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>