Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Groene Wissel Dronten & Roggebotsluis

Groene Wissel Dronten & Roggebotsluis Met buurman Gerrit maak ik misschien wel de mooiste wandeling van Flevoland. We struinen door de oudste bossen van deze provincie, stampen door moerasgebied, soppen in onze sokken, zien een legioen puttertjes en zowaar een ijsvogel op bijna-aai-afstand. En wat is het hier super stil!

Flevoland: saaie provincie?

Rond Flevoland hangt toch altijd dit cliché-beeld: een saaie provincie waar geen donder te beleven is en je altijd tegenwind hebt. Ongeschikt voor wie op zoek is naar een avontuurlijke wandeling. Na deze Groene Wissel weet je beter...

Tags: rondwandelingen, Groene Wissels

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!