natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Groene Wissel Dronten & Roggebotsluis

Groene Wissel Dronten & Roggebotsluis Met buurman Gerrit maak ik misschien wel de mooiste wandeling van Flevoland. We struinen door de oudste bossen van deze provincie, stampen door moerasgebied, soppen in onze sokken, zien een legioen puttertjes en zowaar een ijsvogel op bijna-aai-afstand. En wat is het hier super stil!

Flevoland: saaie provincie?

Rond Flevoland hangt toch altijd dit cliché-beeld: een saaie provincie waar geen donder te beleven is en je altijd tegenwind hebt. Ongeschikt voor wie op zoek is naar een avontuurlijke wandeling. Na deze Groene Wissel weet je beter...

Tags: rondwandelingen, Groene Wissels

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>