Sinterklaas bij CameraNU.nl

Wandelvakantie Malerweg | Mooiste wandelroute van Duitsland

Malerweg: prachtige wandelroute in de Sächsische SchweizDe Malerweg is door wandelaars uitgeroepen tot ‘meest geliefde wandelroute van Duitsland’. En inderdaad de wandeltocht in de Sächsische Schweiz is betoverend mooi. bizarre rotspartijen, grootse tafelbergen, ruige ravijnen en natuurlijk de avontuurlijke rivier de Elbe.

Heerlijke wandelvakantie in de Sächsische Schweiz

Malerweg: prachtige wandelroute in de Sächsische SchweizSNP biedt in de Sächsische Schweiz een schitterende wandelvakantie. “Klauter door kloven, beklim imposante tafelbergen en verbaas u over de bizarre rotsformaties. Geniet van prachtige panorama’s over dit spectaculaire landschap. Overnacht in vriendelijke dorpjes en sluit de reis af met een bezoek aan het monumentale Dresden.”

Pittige wandeltocht

Het is geen tocht voor watjes. Ik had me er een beetje op verkeken, omdat je niet boven Ardennen-hoogte komt. Maar de tocht is pittiger dan je denkt door het vele klimmen en dalen.

Tags: wandelvakanties, trektochten

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!