natuurhuisje banner 750px

Vakantieboekje Malerweg | Avonturen op de mooiste wandelroute van Duitsland

Mei 2012 liep ik de Malerweg in de Sächsische Schweiz, door wandelaars bekroond als ‘meest geliefde wandelroute van Duitsland’. Ik maakte een verslag met foto’s en een filmpje. En ik hield een vakantieboekje bij over deze wandelreis, dat hieronder te lezen is.

Heerlijke wandelvakantie in de Sächsische Schweiz

Malerweg: prachtige wandelroute in de Sächsische SchweizSNP biedt in de Sächsische Schweiz een schitterende wandelvakantie. “Klauter door kloven, beklim imposante tafelbergen en verbaas u over de bizarre rotsformaties. Geniet van prachtige panorama’s over dit spectaculaire landschap. Overnacht in vriendelijke dorpjes en sluit de reis af met een bezoek aan het monumentale Dresden.”

Bekijk deze wandelvakantie >>

 

Bekijk al mijn wandeltochten in Duitsland >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Tags: trektochten, 50-100km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>