Mooiste wandelvakanties in Duitsland met bagagevervoer Mooiste wandelvakanties in Duitsland met bagagevervoer

Mooiste wandelvakanties in Duitsland met bagagevervoer

Mooiste wandelvakanties in Duitsland met bagagevervoer Mooiste wandelvakanties in Duitsland met bagagevervoer

Mooiste wandelvakanties in Duitsland met bagagevervoer

Duitsland is een waar wandelparadijs. Wil je ook paradijselijk wandelen? Laat dan die zware rugzak door een ander sjouwen. Tal van organisaties vervoeren je bagage met plezier. Terwijl jij doet wat je het liefste doet: relaxt wandelen in rijke Duitse natuur.

Bekijk alle natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelvakanties van SNPWandelvakanties zonder zorgen

Lekker toch? Na een uitgebreid ontbijt ga je op pad met een minirugzakje plus de zekerheid dat je bagage op je wacht in je volgende hotel of B&B. Dan arriveer je daar niet al te moe maar wel heel voldaan. Wandelvakantie zonder zorgen. Ik heb het vaak gedaan en ik kan het iedereen aanbevelen.

Bagagevervoer: betrouwbare organisaties

Als je een beetje googlet op wandelreizen naar Duitsland met bagagevervoer, kom je heel wat organisaties tegen die je bagage kunnen vervoeren. De kunst is een betrouwbare organisatie te vinden. Ik heb ervaring met een aantal reisorganisaties die de bagagetransfer tussen overnachtingsplaatsen voor je regelen. Goedgekeurd door Frankwandelt zal ik maar zeggen. Ze staan hieronder.

Wandelvakanties van SNP

SNP is de grootste reisorganisatie van wandelvakanties. Eerlijk is eerlijk: heel goedkoop zijn ze niet. Maar elke wandelvakantie met bagagevervoer die ik met ze heb gedaan was een doorslaand succes.

Ze doen natuurlijk nog veel meer dan je bagage vervoeren. Ze regelen de leukste onderkomens. In een kasteeltje, in een prachtig hotel of in een romantisch landhuis.

Reviews van SNP-wandelvakanties

  • Uit de reviews: “De reis was boven onze verwachtingen. Schitterende natuur en de rust... wauw! De Rheinsteig is schitterend met prachtige uitzichten. Heel leuk om van plek naar plek te lopen en de markering van de Rheinsteig is erg duidelijk. De accommodaties waren ook erg goed en schoon. De boottocht terug naar het startpunt is echt een aanrader. Wij hebben met volle teugen genoten!”
  • Ratings van deze reis: 86/100 | Bekijk deze wandelreis over de Rheinsteig >>

Alle wandelvakanties in Duitsland >>

 

Actieve vakanties van ANWB Reizen

ANWB Reizen heeft bijna 100 prachtige actieve vakanties in Duitsland en ook in veel andere omliggende landen. Wandelvakanties maar ook fietsvakanties. Leuk om eens te bekijken.

Alle actieve vakanties >>

 

Wandel- en fietsvakanties van TUI

TUI heeft een flink aantal actieve wandelvakanties en fietsvakanties met bagagevervoer in Duitsland.

Om er eentje uit te pikken: een dijk van een wandelvakantie in het Zwarte Woud. Je wandelt door de groene longen van Duitsland, want een bosrijker gebied vind je niet in Duitsland. Ook is dit de meest wandelvriendelijke regio van Duitsland, met eindeloos veel bewegwijzerde wandelpaden. En zo zijn er nog ruim 60 actieve vakanties!

Reviews van actieve TUI-vakanties

  • Uit de reviews: “GENIETEN! door combi van accommodatie en natuur.” Ratings van deze reis: 84/100 | Bekijk deze wandelreis >>
  • Uit de reviews: “Onze fietsvakantie van Passau naar Wenen,was een heerlijke ervaring.de hotels varieerde van modern tot traditioneel. En dat maakte het ook zo leuk. De route was zeer mooi. De fietspaden goed te berijden. En alles was goed geregeld.” Ratings van deze reis: 82/100 | Bekijk deze fietsreis >>

Alle actieve vakanties in Duitsland >>

 

 

Bekijk de wandelreizen van SNPSmaak te pakken? Bekijk de mooiste wandelreizen van SNP

Actieve wandelreizen over de hele wereld: SNP Natuurreizen van de ANWB is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

 


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy