Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Heidewandeling over het Balloërveld

Heidewandeling over het Balloërveld Gevarieerde heidewandeling over het Drentse Balloërveld. Je wandelt over uitgestrekte velden met ruige heide. Maar ook langs mooie bosranden, met doorkijkjes op de kleurige weiden daarachter. Kers op de taart: de schaapskudde. Die tref je keihard in actie op de heide, of op z’n lauweren rustend in de schaapskooi.

Bloeit de heide hier minder?

Vandaag, zondag 27 augustus 2017, staat de heide op het Balloërveld nog net niet vol in bloei, vinden we. Of bloeit de heide hier dit jaar gewoon minder mooi dan elders? Vorige week op de Posbank kleurde de heide een stuk paarser. En de week daarvoor, op de Blaricummerheide, werd het ons ook al paars voor de ogen.

Tags: rondwandelingen, 5-10 km, heidewandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!