Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Groene Wissel Odoorn | Rondwandeling langs de grafheuvels van Exloo

Groene Wissel-wandeling rond Odoorn en ExlooOnder een loodgrijze hemel wandel ik over Braakliggende akkers, oneindig leeg heideveld, drijfnatte paden en modderige stuifduinen. deprimerend? Nee, het is prachtig: warm aanbevolen deze bijzondere Groene Wissel tussen Odoorn en Exloo!

Boerengebied

Je loopt hier door echt boerenland. Geen keuterboeren of hobbyboeren. Nee, het echte werk. Bollende esakkers met sloten die in de horizon verdwijnen. Koeien die op stal hooi staan te vermalen. Dampende paarden op het land. Het voelt als vroeger. Zegt een geboren en getogen Amsterdammer...

Tags: rondwandelingen, Groene Wissels, 10-15 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>