natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Leestip: 'Op lemen voeten'

op-lemen-voeten-2013-1 250-2Frankwandelt wordt commercieel! Jaja, mijn schoorsteen moet ook roken. Het tijdschrift Op lemen voeten nam contact met me op. Of ze op m'n site mochten (wie wil dat nou niet?). Jazeker, heb ik gezegd, maar niet zomaar. Dan wil ik wel een gratis abonnementje op jullie prachtige blad. Afijn. Hier staan ze dan, met hun lemen voeten pontificaal op Frankwandelt.

Sympathieke bladen houd ik graag in stand. Jullie ook? Neem dan een abonnement! Ook een gratis abonnement? Begin een wandelblog! Veel leesplezier.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>