Leestip: 'Bergen Magazine'

hohe tauern-mooiste huttentochten j.vandevoordeEén van mijn favoriete wandelbladen is Bergen Magazine, een mooi tijdschrift over wandelen in de bergen. Ik krijg een gratis abonnement, omdat ik het blad promoot op mijn wandelblog. Doe ik graag, want prachtige bladen houd ik graag in stand.

Nikwax Bergen Magazine

In de bergen kan het altijd voorkomen dat het weer ineens omslaat. Dan is het extra vervelend wanneer blijkt dat je jas of broek toch niet meer zo waterbestendig is. Bergen Magazine helpt je waterproof de bergen in te gaan, met deze speciale tijdelijke aanbieding!

Neem nu een abonnement op Bergen Magazine en krijg:

  • 1 jaar Bergen Magazine (5 nummers) voor slechts €17,95 (i.p.v. €29,50)
  • 1 sachet Nikwax TX. DIRECT WASH-IN 100ml. Stop je kledingstuk voor nat weer, dat je waterproof wilt maken, in de wasmachine met de TX. DIRECT WASH-IN en voilá, je kunt weer waterproof de bergen in!

Zorg dat je er snel bij bent, want op=op!

Bekijk deze aanbieding >>

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>