Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Aveyron: heerlijke wandelvakantie vanuit boerderij La Libaudié

Aveyron: heerlijke wandelvakantie vanuit boerderij La LibaudiéFrankrijk kent schitterende wandelgebieden. De Aveyron behoort wel tot mijn toppers! Voor wandelaars heeft deze streek veel te bieden. Vanuit La Libaudié, een prachtig verbouwde boerderij, maak je schitterende dagwandelingen door het ongerepte heuvellandschap en de Tarnvallei. La Libaudié is ook onderdeel van het wandelarrangement ‘De Franse Valleientocht’.

Lees meer

Wandeltip: ga Drenthelen door Drenthe

Ga lekker Drenthelen in DrentheVier kleinschalige B&B's in Drenthe hebben gezamenlijk een meerdaagse wandelroute uitgezet die hun verblijven met elkaar verbinden. De afstanden zijn steeds ongeveer 20 km. De bagage wordt nagebracht.

Lees meer

Leestip: 'Op lemen voeten'

Lees meer over op Op lemen voetenFrankwandelt wordt commercieel! Jaja, mijn schoorsteen moet ook roken. Het tijdschrift Op lemen voeten nam contact met me op. Of ze op m'n site mochten (wie wil dat nou niet?).

Lees meer

Leestip: 'Bergen Magazine'

Special Zuid-Tirol van Bergen MagazineEén van mijn favoriete wandelbladen is Bergen Magazine, een mooi tijdschrift over wandelen in de bergen. Ik krijg een gratis abonnement, omdat ik het blad promoot op mijn wandelblog. Doe ik graag, want prachtige bladen houd ik graag in stand.

Lees meer

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!