natuurhuisje banner 750px

Frankwandelt in actieFrank promoot leuke dingen

Frankwandelt krijgt wel eens verzoeken. Of er iets op m’n blog mag. Een advertentie, een actie, iets promoten bij m’n bezoekers. Meestal zeg ik nee: geen tijd, geen zin, te commercieel. Maar ik maak uitzonderingen voor wat ik sympathiek vind. Mooie bladen bijvoorbeeld, zoals Bergen Magazine of Op Lemen Voeten. Of een kleinschalig arrangement.

Aveyron: heerlijke wandelvakantie vanuit boerderij La Libaudié

Aveyron: heerlijke wandelvakantie vanuit boerderij La LibaudiéFrankrijk kent schitterende wandelgebieden. De Aveyron behoort wel tot mijn toppers! Voor wandelaars heeft deze streek veel te bieden. Vanuit La Libaudié, een prachtig verbouwde boerderij, maak je schitterende dagwandelingen door het ongerepte heuvellandschap en de Tarnvallei. La Libaudié is ook onderdeel van het wandelarrangement ‘De Franse Valleientocht’.

Lees meer

Wandeltip: ga Drenthelen door Drenthe

Ga lekker Drenthelen in DrentheVier kleinschalige B&B's in Drenthe hebben gezamenlijk een meerdaagse wandelroute uitgezet die hun verblijven met elkaar verbinden. De afstanden zijn steeds ongeveer 20 km. De bagage wordt nagebracht.

Lees meer

Leestip: 'Op lemen voeten'

Lees meer over op Op lemen voetenFrankwandelt wordt commercieel! Jaja, mijn schoorsteen moet ook roken. Het tijdschrift Op lemen voeten nam contact met me op. Of ze op m'n site mochten (wie wil dat nou niet?).

Lees meer

Leestip: 'Bergen Magazine'

Special Zuid-Tirol van Bergen MagazineEén van mijn favoriete wandelbladen is Bergen Magazine, een mooi tijdschrift over wandelen in de bergen. Ik krijg een gratis abonnement, omdat ik het blad promoot op mijn wandelblog. Doe ik graag, want prachtige bladen houd ik graag in stand.

Lees meer

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>