Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Frankwandelt in actieFrank promoot leuke dingen

Frankwandelt krijgt wel eens verzoeken. Of er iets op m’n blog mag. Een advertentie, een actie, iets promoten bij m’n bezoekers. Meestal zeg ik nee: geen tijd, geen zin, te commercieel. Maar ik maak uitzonderingen voor wat ik sympathiek vind. Mooie bladen bijvoorbeeld, zoals Bergen Magazine of Op Lemen Voeten. Of een kleinschalig arrangement.

Wandeltip: ga Drenthelen door Drenthe

Ga lekker Drenthelen in DrentheVier kleinschalige B&B's in Drenthe hebben gezamenlijk een meerdaagse wandelroute uitgezet die hun verblijven met elkaar verbinden. De afstanden zijn steeds ongeveer 20 km. De bagage wordt nagebracht.

Lees meer

Leestip: 'Op lemen voeten'

Lees meer over op Op lemen voetenFrankwandelt wordt commercieel! Jaja, mijn schoorsteen moet ook roken. Het tijdschrift Op lemen voeten nam contact met me op. Of ze op m'n site mochten (wie wil dat nou niet?).

Lees meer

Leestip: 'Bergen Magazine'

Special Zuid-Tirol van Bergen MagazineEén van mijn favoriete wandelbladen is Bergen Magazine, een mooi tijdschrift over wandelen in de bergen. Ik krijg een gratis abonnement, omdat ik het blad promoot op mijn wandelblog. Doe ik graag, want prachtige bladen houd ik graag in stand.

Lees meer

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!