Wandelgids ‘Wandelen in Schieland en Krimpenerwaard’ Wandelgids ‘Wandelen in Schieland en Krimpenerwaard’
Wandelgids ‘Wandelen in Schieland en Krimpenerwaard’ Wandelgids ‘Wandelen in Schieland en Krimpenerwaard’

Wandelgids ‘Wandelen in Schieland en Krimpenerwaard’

Pal onder de rook van Rotterdam kun je prachtig wandelen, zo bewijst de wandelgids ‘Wandelen in Schieland en Krimpenerwaard’. De elf mooie rondwandelingen voeren je door deze twee polders, waar riviertjes stromen als de Hollandse IJssel en de Rotte.

Wandelgids ‘Wandelen in Schieland en Krimpenerwaard’ Wandelen in je eigen omgeving

Cock Hazeu en Peter Kuiper – de auteurs van deze wandelgids – hebben als motto ‘Wandelen Dichtbij’. Hun uitgangspunt: in je eigen omgeving, zelfs als dat de drukke Randstad is, valt prima te wandelen! Als je maar weet waar je moet zijn, en wat er in het landschap te ontdekken valt. Dat ze kenners zijn van dit gebied, bewijzen ze met hun wandelgids.

Elf rondwandelingen

De gids laat je kennismaken met Schieland en de Krimpenerwaard, twee grote polders in het westen van Nederland. In elf rondwandelingen tussen dertien en achttien kilometer trek je door deze gebieden, die doorsneden worden door riviertjes als de Hollandse IJssel, de Lek, de Vlist en de Rotte.

Weids & stil boerenland

Verrassend hoe weids je hier kunt wandelen, midden in de Randstad. In Schieland is de Rotte nooit ver, het veenriviertje dat Rotterdam aan z’n naam heeft geholpen. De Krimpenerwaard biedt weids en stil Hollands boerenland, met tiendwegen, smalle, lange kavels, poldersloten: hoe landelijk wil je het hebben?

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, misschien wel de leukste uitgeverij van Nederland. Hij ligt ook in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Deze gids bij de uitgever >>

Deze gids bij Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy