Wandelgids ‘Wandelen op de Veluwezoom’ Wandelgids ‘Wandelen op de Veluwezoom’
Wandelgids ‘Wandelen op de Veluwezoom’ Wandelgids ‘Wandelen op de Veluwezoom’

Wandelgids ‘Wandelen op de Veluwezoom’

Prachtige gids met wandelingen over de Veluwezoom, een van mijn favoriete streken. Dit Nationaal Park tussen Wageningen en Zutphen grossiert in wonderschone natuur. Routemakers Rob Wolfs en Rutger Burgers stippelden dan ook met gemak 15 zeer gevarieerde rondwandelingen uit.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids 'Wandelen op de Veluwezoom'Koninklijke beukenlanen & oneindige heidevelden

Je wordt getrakteerd op koninklijke beukenlanen, uitgestrekte dennenbossen en oneindige heidevelden. Op adem gekomen op de top van een stuwwal geniet je van fenomenale vergezichten over het rivierenland tot ver in Duitsland. Langs beken en sprengen word je zo de uiterwaarden ingeloodst. Overal is wel een horecagelegenheid of een nabijgelegen dorp of stad om van alle indrukken te bekomen.

Trage Tochten: een begrip

Rob Wolfs en Rutger Burgers zijn door de wol geverfde route-makers. De afgelopen decennia brachten zij in heel Nederland al de mooiste wandelpaden in kaart. Hun Trage Tochten zijn inmiddels een begrip in de wandelwereld.

Feest voor wandelaars

Veel van hun wandelingen heb ik met bijzonder veel plezier gelopen. Hun gids is een feestje voor wandelaars en zoals altijd: een lust voor het oog. De lengte van de wandelingen in deze mooie gids variëren van 12 tot 18 kilometer. Stuk voor stuk zijn ze goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy